Каталози

Интеркулери

Кондензатори за клима

Ладилници за вода за камиони и автобуси

Ладилници за парна

Ладилници за вода за автомобили

Вентилатори

Контакт

Адреса:

ул.Борис Трајковски Бр.1

Мобилен:

075-231-624

Продавница Тел:

02/2770-480

Skype контакт:

ikotrust3

Локација

ЗА НАС

”НЕ ЧЕКАЈТЕ ДА ВЕ ИЗНЕНАДИ ЗИМАТА ИЛИ ЛЕТОТО, ЗАМЕНЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕИСПРАВЕН ЛАДИЛНИК НАВРЕМЕ”

ИКО-ТРУСТ – ПОСТОИМЕ ЗА ВАС!!!