Каталози

Единствена специјализирана фирма во Македонија за продажба на нови ладилници за вода за сите видови возила,и сервисирање на стари ладилници со ново саќе. Корисници на нашите услуги се сите сервиси за возила и камиони од цела територија на Република Македонија и Косово. Основната дејност на нашата фирма е продажба на нови: - Ладилници за вода - Кондензатори за клима - Ладилници за парно - Интеркулери - Евапоратори - Вентилатори - Канистери и замена со нови саќиња за вода на старите ладилници за камиони,автобуси,градежни машини,дизел агрегати,трактори,комбајни,..... Во секој момент располагаме со лагер од околу 2000 парчиња на горенаведените производи, а доколку го немаме на лагер во можност сме во најкраток временски период да го обезбедиме. За квалитетот на нашите производи добивате едногодишна гаранција,а најново кај нас е тоа што во асортиманот го воведовме и увезуваме еден од најпознатите светски брендови и производители:"NISSENS" од Данска.

Контакт

Адреса:

ул.Борис Трајковски Бр.1

Мобилен:

075-231-624

Продавница Тел:

02/2770-480

Skype контакт:

ikotrust3

Локација

ЗА НАС

”НЕ ЧЕКАЈТЕ ДА ВЕ ИЗНЕНАДИ ЗИМАТА ИЛИ ЛЕТОТО, ЗАМЕНЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕИСПРАВЕН ЛАДИЛНИК НАВРЕМЕ”

ИКО-ТРУСТ – ПОСТОИМЕ ЗА ВАС!!!